banner_1.5sec(250px)

НАЈНОВИ

Бла Бла ТВ поркенува акција инспирирана од краткото видео кое го објавивме вчера. ЏОИНТ ПРЕД ПРЕПОЗНАТЛИВИ СЦЕНИ ОД НАШИТЕ МЕСТА ЏОИНТ НИЗ МАКЕДОНИЈА Наша цел е да ја подигнеме свесноста на граѓаните и ебените политичари дека...

Електронската бина на Д ФЕСТИВАЛ, LAKEAWAKE STAGE во рамки на новиот програмски концепт, за време на трите фестивалски ноќи покрај Дојранското езеро, ги претставува водечките електронски колективи кои ја предводат клупската сцена кај нас....

ПРОМО

Бла Бла ТВ поркенува акција инспирирана од краткото видео кое го објавивме вчера. ЏОИНТ ПРЕД ПРЕПОЗНАТЛИВИ СЦЕНИ ОД НАШИТЕ МЕСТА ЏОИНТ НИЗ МАКЕДОНИЈА Наша цел е...

ШУШ БУШ

Бла Бла ТВ поркенува акција инспирирана од краткото видео кое го објавивме вчера. ЏОИНТ ПРЕД ПРЕПОЗНАТЛИВИ СЦЕНИ ОД НАШИТЕ МЕСТА ЏОИНТ НИЗ МАКЕДОНИЈА Наша цел е...

ТЕКНУВАЛО

Бла Бла ТВ поркенува акција инспирирана од краткото видео кое го објавивме вчера. ЏОИНТ ПРЕД ПРЕПОЗНАТЛИВИ СЦЕНИ ОД НАШИТЕ МЕСТА ЏОИНТ НИЗ МАКЕДОНИЈА Наша цел е...

Екстра Популарни!

Скопски за почетници и свежо доселени Бла Бла - Урбана Телевизија започна проект за зачувување и спас на модерниот скопски жаргон. Во серија од статии...