Промо бустање еп 9 капоера тренинг -функ шуи концертна промоција

Како поминавме на тренингот на Капоериститена кој присуствуваше и нивниот мајстор Пумао.Концертна промоција на албумот на Функ Шуи во Станица 26.

Категории
Гага РепетеПромо Бустање

ПОВРЗАНО