Хамбургер

Гладен си?
– Иди земи си Хамбургер од ROYAL BURGER !!!!

Бон Апетит.

Категории
Гезме

ПОВРЗАНО

 • Што е Фриганизам

  ...
 • Како да ги преживеете постите

  Што не смее, а што може и нема да се јаде за време на постите. Доаѓаат тие прекрасни денови кога ошавот, пченицата, лебот, зелникот (врвот) полжафчињата (фаворит ми се,...
 • Месен ролат со макарони

  Абхазиски специјалитет кој одигра клучна улога во Грузиската ѓраѓанска војна, лесен за правење-многу калоричен.Време за подготовка-саат време, лапаат двајца.Легендата вели дека војската што имале конзумирано ролат имале повеќе 38%...
 • Како да направите Јајца на Око ?

  Подготовка: Земате Две свежи 75 грамски јајца, (при купување пишува на опаковката …озбилно) ги протресувате добро и внимателно слушате да не се во фаза на распилување. Ако нема некој чуден...