Досие Гаражи Гага Репете

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ГАГА РЕПЕТЕ – Досие Гаражи

[/vc_column_text][vc_column_text]

ЛИЧЕН ОПИС

Забавно – документарна емисија за македонските гаражни бендови, нивната енергија за време на пробите, кул дружба низ ред прашања и ред музика запознавање со членовите и самиот бенд.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - Досие Гаражи[/vc_column_text][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”7″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][pvg list=”dosie garazi”]