Доупнесс – Гага Репете

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ДОУПНЕСС – ГАГА РЕПЕТЕ

[/vc_column_text][vc_column_text]

Личен опис

Емисија за алтернативен начин на живот и адреналински зависници-ако сте пички, не гледајте ич, ама ако сте на наша фрекфенција  ќе видите срања од кои крвта ќе ви се следи во жилите, но ќе мора да дадете респект.

Се што се тркала на тркала, се што лета ( а не е птица или супермен ) и секој вид на екстремен спорт-од банџи скокање до носење два ајнцери на битолско шеталиште одеднаш!

Доупнесс бе браат, она као дрога за умот-ти текнува!?

Гледајте на БлаБла Тв-Доупнесс со Гого, Стефан и Викоче

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - Доупнесс[/vc_column_text][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”3″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]