Македонштина – Гага Репете

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ГАГА РЕПЕТЕ – Македонштина

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Драги буљачи, буљајте у екраните ова е БЛА БЛА ТВ емисија МАКЕДОНШТИНА – Студиска емисија со прилози и музика, смешна, трагична, забавна едукативна и инспиративна емисија која се бави со македонскиот нарав, бит и расположение. Ако сте спремни и имате срце, сакате да дознаете кој ја праи најдобрата ракија, најдоброто мезенце, гледајте на БЛАБЛА ТВ. Водител е Чико проверен Македонец и еснаф, а гостите се од сите свери на битисување во Македонија. Гледајте секој Четврток од околу 19:19 Часот.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - Македонштина[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”8″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]