Пресметка – Гага Репете

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ГАГА РЕПЕТЕ – Пресметка

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Личен опис

Ток шоу со интересни гости кои заедно со водителот играат игра, учествуваат во предизвици и одговараат незгодни прашања на испитувањето. Само на блабла тв.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - Пресметка[/vc_column_text][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”11″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Напиши Одговор

*

*