Изложба на Драгољуб Бежановиќ-Бежан

Во галеријата на МКЦ – изложба на слики, цртежи, фотографии, објекти, ситна пластика и перформанс на Драгољуб Бежановик-Бежан, насловена „Back 70th“.

Изложба на Драгољуб Бежановик-Бежан

Изложба на Драгољуб Бежановиќ-БежанВо галеријата на МКЦ – изложба на слики, цртежи, фотографии, објекти, ситна пластика и перформанс на Драгољуб Бежановик-Бежан, насловена „Back 70th“.

Posted by Bla Bla Televizija on Tuesday, November 28, 2017

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО