Пресконференција за Скопје Стрит фест 2016

Ако може да се набројат на прсти најјаките фестивали во Македонија, сигурно Скопје Стрит Фест се пласира во топ петте кај нас. Бевме во Кино Карпош за последната покана од страна на организаторите Подиум на овој наш веќе традиционален Скопје стрит Фест урбан фестивал. Доколку не сте целосно информирани, на краткиот  прес брифинг ги добивме сите информации за фестивалот и неговите содржини.

13268359_1185843338126675_8514110409487967811_o

Бла Бла тв е медиумски покровител на Скопје Стрит Фест па еве ви ги деталите од денешниот прес.

 

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО