Вечерва во 19 и 19 – 16 решетки со Џоле – Токсиколози

Вечерва у 19 и 19 во 16 решетки гостин е Џоле Блажевски од Токсиколози. Видете како пројде целото снимање само на Бла Бла.

xole

12415858_992319304170386_1471890348_o

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО