Blla Blla Blla…Слушачка Промоција 05.05.2017

На 05.07.2017 во МКЦ се одржа слушачката промоција на Blla Blla Blla, кои после 2 години работа во студио го издадоа албумот “Brum per Medioferr” во различен или ретро формат – vinyl. Слушачката промотивна турнеа ќе продолжи низ градовите низ Македонија, Косово и Албанија.

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО