Денес на програмата на Бла Бла Тв : Global Metal

Глобал Метал е уствари документарец чиј директори се Скот Мекфајден и Сам Ден, кои истражуваат какво влијание имал Хеви Металот во Европа и Северна Америка. Глобал Метал открива нови светски заедници на Металот кои не биле под влијание на западниот. Вечерва во 5 и 45 само на Бла Бла, а потоа следува 16 решетки со Џоле Токсиколози околу 19 и 19 часот.

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО