Досие гаражи – Визија во гага репете

Погледнете ја четвртата епизода од втората сезона на Досие гаражи во гага репете. Гостите ни беа Визија, младите алтернативни музичари од Скопје.

 

 

 

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО