М.А.Н на Бла Бла ТВ

После музичкиот блок погледнете го овогодинешниот М.А.Н на Бла Бла ТВ.

На 04.02. на официјалниот роденден на Бла Бла ТВ започнува гласањето за доделување на наградите за М.А.Н (Македонски алтернативни награди) 2016 година.

Наградите ќе бидат поделени во селекции:

најдобра песна
најдобар спот
најдобар албум

најдобар концерт
најдобра соработка
најдобар амбасадор
награда за особен придонес и развој на мак.алтернативна сцена

селекции: рап, алтернатива, метал, електронска музика.

Потсетете се на изведувачите од првиот М.А.Н фестивал тука.

Повеќе податоци за следниот МАН наскоро.

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО