На програмата на Бла Бла ТВ: документарен филм за блек метал

Until the Light Takes Us е документарен филм за историјата на блек металот. Ова е првиот и единствениот филм кој го фрла светлото врз движењето кое досега било обвиткано во мрак. Документарецот содржи ексклузивни интервјуа од музичарите и го објаснува умот и срцето на блек метал музичарите.

UntilTheLightTakesUs_B4_normal

Ова е блек метал низ очите на оние кои го создале.

Денес во 15:30 на Бла Бла ТВ.

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО