Пиволенд 2017

Десетто, јубилејно издание на скопскиот пивски фестивал „Пиволенд“.
се одржа на Скопското Кале, од 7 до 12 август. Како и претходните години, и оваа година Бла Бла Телевизија имаше свој Стејџ на кој се промовираа младите бендови и артисти. Склопивме неколку видеа од неколку денови во кои можете да видите како помина целиот настан.

 

 

и за крај едно јако и кратко интервју со САФ…

 

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО