ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА БЛА БЛА СТЕЈЏ НА ПИВОЛЕНД 2017!

Како изминатите години, и оваа година Бла Бла телевизија на овогодинешното издание на Пиволенд ќе им овозможи на младите и неафирмираните бендови и артисти да се претстават пред публиката и да оддржат свој концертен настап на Бла Бла стејџот.

За да земете учество на Пиволенд 2017, треба да ги испратите вашите демо снимки до нашите фан пејџови Bla Bla Televizija и Bla Bla Tv, или на мејлот blabla.televizija@gmail.com.
Најдобрите бендови ќе добијат шанса да настапат на Бла Бла Стејџот и со тоа да допринесат во развојот на својата кариера.

На бината ќе настапат и веќе докажани бендови.

Не ја пропуштајте можноста да го поставите вашето име на една од најзначајните манифестации во Македонија – Пиволенд !!!!

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО