Промо Бустање – Земјотрес 6: Фестивал на независна музика

Промо Бустање – Земјотрес 6: Фестивал на независна музика
Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи, инициран во 2012 година од Направи Заедно (сегашен Balkan Veliki Балкан Велики), Sixtynine Records и PMG Recordings, а реализиран во соработка со Младински Културен Центар.

Земјотрес секоја година ви го презентира најсвежото од македонската алтернативна музичка сцена.

 

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО