Вечерва Досие Гаражи со Лоши Деца!

Вечерва ќе ја имате таа чест да ѕирнете дел од атмосферата која Лоши деца ја прават. 21 и 21 е терминот кој треба да го запазите на Бла бла тв. Додека ја чекате новата емисија тука може да ги разгледате емисиите на Досие Гаражи у гага репете.

 

12443748_994093890659594_2001952585_o

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО