Викенд со Викинзи!

Драги наши воини, херои, еинхерјери, берсеркери и авантуристи. За вас овој викенд подготвивме голема нордиска вечера. Во сабота ќе иамте можност да ја гледате првата сезона на популарната серија Викинзи, додека во недела ќе можете да ја погледнете втората сезона, само на Бла Бла ТВ.

Извадете ги вашите оклопи, подгответе ги вашите дракари и запловете на Бла Бла брановите во нови авантури на далечниот север, со Викинзите!

The-Cast-of-Vikings

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО