Викендашки филмски маратон на Бла Бла ТВ

И овој викенд за вас подготвивме филмска програма.

Ако меѓу вас има луѓе кои нема да излегуваат за викенд, уживајте во нашиот избор на филмови, само на Бла Бла ТВ.

сабота

час

Wall-E

12:30

Sunset Blvd

14:00

The Tenant

16:00

Valentine

18:00

The hours

19:30

Silence of the lambs

21:30

недела

час

Up!

12:30

Stardust

14:00

Walk the Line

16:00

Runaways

18:30

Once

20:00

Hannibal

21:30

hours

The Runaways movie image

silence

Walk The Line Please contact the Twentieth Century Fox press office for further information
Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО