Војна на ѕвездите – филмски маратон

Пред многу време, во далечната галаксија…

Денес на програмата на Бла Бла ТВ гледајте ги сите 6 епизоди од познатата сага Војна на ѕвездите!

Филмскиот маратон почнува од 16:00 часот.

Придружете ни се во далечната галаксија…

sw11

sw2 sw3 sw4 sw5 sw6

Категории
ПРОГРАМА

ПОВРЗАНО