Како да си направите уље од Канабис !!!

Како да си направите уље од Канабис !!!

THC-ulja-kanabis-rak

oil

Полека но сигурно си испливуе на површина ВИСТИНАТА, МАРИХУАНАТА е најсигурниот и најприродниот лек за многу тешки болести.

canabis lek

 

lekot za mnogu bolesti

Лекот е лесен, за производство на уље од Канабис, ви се потребни следниве состојки:

еве ја рецептата на Rick Simpson Oil (RSO) :

погледнете и еден документарец со вистината :

oli cana

ДОДЕКА ВО СВЕТОТ И НА БАЛКАНОТ СИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, ЛУЃЕ, А И ИНСТИТУЦИИ ПОЛЕКА НО СИГУРНО ЈА ШИРАТ ВИСТИНАТА, ВО НАШАТА МАКЕДОНИЈА НЕКАКО СТОЈАТ РАБОТИТЕ, НЕКОЈ ЗАКОН СЕ ДОНЕСЕ НО ПОЛОВИЧЕН, ЛУЃЕТО ПЛАЌААТ ГОЛЕМИ ПАРИ ЗА ЛЕКОТ КОЈ РЕАЛНО ДОКОЛКУ ГО ПОСАДИШ САМ И ГО НАПРАВИШ УЉЕТО ОД КАНАБИС ЌЕ ТЕ ЧИНИ ВРЕМЕ, ФИЗИЧКИ ТРУД И ЕНЕРГИЈА, НО НИКАКО И ФИНАНСИИ !!!!!

ЛЕКАЛИЗИРАЈ !!!!

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО