НАЈСМЕШНИТЕ ЗАПРОСУВАЊА

Планетата Земја е дом на над 7 милијарди луѓе. Многу од нив-околу 82 проценти се идиоти, ама стварно-можеби не цело време, ама хонрарно дефинитивно. Еве неколку примери како 82 процентите користат итри методи за да привлечат женки за расплод.

burger-92547_636x367 cow-98005_700x525 graffiti-78007_900x675 pizza-95356-2_612x612 rock-98143_768x1024 shower-curtain-94193_430x512 signs-769335_600x400 snow-96666_600x296 steak-proposal_500x327 taco-bell-794854_535x644 tattoo-97581_500x365 t-shirt-96185_500x667 typo-87247_500x282

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО