Најсреќните голови во историјата на фудбалот!

Најсреќните голови во историјата на фудбалот!

Фудбалот е чудна игра некогаш дава некогаш зима. Во овој случај не да им дава на фудбалериве него црвен крст стана. Овие фудбалери имаа толкава среќа што универзумот решил да биде на нивна страна. Фудбалот е најважната споредна работа во светот затоа и не е чудно што толку голем број на луѓе го пратат. Ова се најсреќните голови во историјата на фудбалот. Уживајте!

Категории
ТекнувалоТралалајки

ПОВРЗАНО

 • Ракија тест за Ракија фест

  После стресната конференција по повод првиот Ракија Фест, решивме да ги тестираме музичарите дали ќе успеат да погодат што пијат со краток ракија тест.    ...
 • 5 мистериозни изгубени градови

  Атлантида е можеби најпознатиот изгубен град, но далеку од тоа дека е единствен. Во многу други изгубени градови се крие уште поголемо богатство, знаење и одговори на многу мистерии....
 • Како звучи Фреди Меркјури без музичка позадина?

  Фреди Меркјури почина пред 25 години, но неговите песни, неговиот стил, и магичната енергија и страст продолжуваат да ги освојуваат срцата на луѓето ширум светот. Тој стана рок икона...
 • Рап АНАЛиза : Почетокот ….

  Почетокот… На Почетокот – Умот ги создаде Хард Корот и Комерцијалата.. Хард Корот беше безличен и празен; и имаше темнина над бездната, Бунтовничкиот Дух лебдеше врз идеата…. Мислата  кажа...