Неверојатна илузија со шминка на Мирјана Кика Милошевиќ

Мирјана Кика Милошевиќ српската шминкерка која е неверојатно вешта. Нејзиниот проект “Дрвена кукла” не само што и освои голема популарност на интернет, туку озвои и награда на националниот конкурс NYX Face Awards во категорија за оптички илузии.

Погледнете како изгледа овој неверојатен проект:

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО