Неверојатна уметност од хартија

Ако имате талент и идеја, хартијата во вашите раце може да биде нешто сосема магично.

Хартија е прилично потценети материјал, бидејќи е тенок, но уметниците, Deepti Наir и Harikrishnan Panicker докажуваат дека од хартија можат да се направат неверојатни форми, со користење на специјални техники за извртување на хартија.

Нивните дела станаа вирални во многу кратко време, што не ни чуди, земајќи во предвид колку се само кул и откачени.

violina srce sova princ

leptir balon avion

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО