Немате пари ,а имате искинати хулахопки

Еве како до нова маица Наместо да ги фрлите старите и искинати хулахопки, земете ножици во раце и направете си секси топ маица за само неколку минути. Ова е неверојатна идеја како да заштедите пари и сепак да дојдете до нова и многу секси маица. Имено, сигурно по дома имате еден куп стари и искинати хулахопки кои можете само да ги фрлите. Прво исечете ги стапалата и од ногавицата направете ракави. Потоа направете полукруг на долниот дел од чорапите. Во видеото погледнете како за само неколку минути можете да дојдете до нов продукт во вашиот гардеробер.

Категории
RelaxТекнувало

ПОВРЗАНО