Ова се најочекуваните филмови за 2017 година

Тимот на Бла Бла телевизија ужива во гледање на добри филмови, опасни блокбастери, тешки драметини и уникатни комедии. 2016 година не почести со неколку јаки филмови, но, како се доближува крајот на годината, така растат и нашите очекувања за новите филмски остварувања. Во 2017 година не очекуваат неколку јаки блокбастери за кои се надеваме дека ќе нбе воодушеват, или барем ќе ги оправдаат своите јаки трејлери.

Ви ги претставуваме неколкуте филмови кои речиси сите ги очекуваат со нетрпение во 2017 година.

Beauty and the Beast

Датум на излегување:16-ти март

Thor: Ragnarok

thor-ragnarok-fan-logo

Датум на излегување: 25 октомври

Justice League

Датум на излегување:16 ноември

The Dark Tower

The Dark Tower (2017) Idris Elba  June 18, 2016 - Cape Town, South Africa Photograph by Marco Grob

Датум на излегување: 27-ми јули

Wonder Woman

Датум на излегување:1-ти јуни

Star Wars: Episode VIII

7851210-1450801761113cached-1480200075-650-270c4d4fdd-1480316976

Датум на излегување: 15 декември

Ghost in the Shell

Датум на излегување: 29-ти-ти март

Kong: Skull Island

Датум на излегување: 8-ми-ти март

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО