ПОРНО СЕКС ПРОТИВ ВИСТИНСКИ СЕКС

KB-Creative-Lab-4

ФАКТ Е ДЕКА ВО ПОРНОТО ИМА СЕКС НО КОЛКУ Е ТОЈ СЛИЧЕН НА РЕАЛНИОТ СЕКСУАЛЕН ОДНОС ВИ ПРИКАЖУВААТ ВО ОВА ВИДЕО КОЕ ГО ДОБЛИЖУВА СЕКСОТ ОД ПОРНО И СЕКСОТ ОД РЕАЛНИОТ ЖИВОТ ИЗРАЗЕН ПРЕКУ ХРАНАТА.

pornsex-vs-realsex

ВИЗУЕЛНАТА МЕТАФОРА НА ЕКИПАТА КБ КРИЕЈТИВ ЛАБ КОЈА ГО СПРЕМИ ОВА ВИДЕО ПОЛНО СО ФАКТИ Е ПОВЕЌЕ И ОД ОДЛИЧНА.

ДАЛИ СТЕ ГЛАДНИ?

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО