Прекрасна филмска реклама на Џони Вокер

Филмска реклама за познатиот пијалок и бренд, Џони Вокер, наречена “Dear Brother”, е приказна за двајца браќа кои одат на патување на местата од нивната младост.
Прикажани се панорамни снимки на мистичната и темната Шкотска, а самата приказна има неочекуван, емотивен крај која нема да ве остави рамнодушен.

Инаку, рекламата ја направија двајца германски студенти, Daniel Titz и Dorian Lebherz.
И двајцата се студенти на филмската академија Baden-Württemberg.

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО