Процес на креирање маски

По првоаприлскиот ден каде што имаше се и сешто секакви интересни и креативни дела, вие имавте прилика доколку излеговте низ парк и низ клубовите да ги видите веќе изготвени маските, но немавте прилика да видите како изгледа самиот процес на креирање на маска.

Блабла успеа за миг да ви долови некој моменти во сред процесот на креирање на маските.

Се надевам дека сите оние кој не беа маскирани немаа храброст да поминат низ оваа фаза на креирање на маската.

Погледнете и уживајте во уметноста на создавањето на маските.

Каспер

kasper

Хулк

hulk

Бетмен

betmen

Скубидубиду

skubidu

 

Категории
Текнувало
11 Коментари на постот
 • source
  4 January 2018 at 01:35

  What’s up, after reading this awesome piece of writing i
  am also cheerful to share my familiarity here with mates.

 • KennethMyday
  2 July 2018 at 14:36
 • KennethMyday
  4 July 2018 at 23:27
 • KennethMyday
  7 July 2018 at 05:41
 • KennethMyday
  8 July 2018 at 23:07
 • KennethMyday
  10 July 2018 at 07:30
 • KennethMyday
  11 July 2018 at 15:18
 • KennethMyday
  14 July 2018 at 09:16
 • KennethMyday
  15 July 2018 at 17:35
 • KennethMyday
  17 July 2018 at 02:03
 • CharlesRox
  21 July 2018 at 01:13
 • Напиши Одговор

  *

  *

  ПОВРЗАНО