Секси ѕвезди се заменуваат со влијателни жени

Pirelli, италијанскиот производител на гуми, секоја година вади годишен календар со голи и оскудно облечени жени. Но, во 2016, наместо оваа вообичаена рутина, најпосле решиле да го сменат својот “порнографски“ концепт со нешто повредно. Нивниот календар на 2016 година наместо секси жени е составен од мислители, спортисти, бизнисмени и други инспиративни и влијателни жени. Позади целиот концепт стои познатата фотографка Ени Лебовиц.

strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz-2 strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz-5 strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz-17 strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz-18 strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz-81 strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz-281

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО