Танчери како модели за фотографии создаваат неопислива страст

Владимир Штајн, професионален скулптор ги искористи професионалните танчери како модели за неговите фотографии, што резултираше со неописливо прекрасни слики. Всушност, тие се толку нереални и извонредни, што тешко може да се поверува дека се работи за вистински луже наместо скулптури.

7768960-6-1477345436-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769010-8-1477345493-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769060-9-1477345508-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769110-1-1477345287-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769160-3-1477345362-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769260-21-1477346146-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769310-2-1477345346-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769360-19-1477346042-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769410-18-1477346027-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769560-12-1477345954-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769610-11-1477345936-650-e4eb50a7f5-1479892217 7769660-10-1477345915-650-e4eb50a7f5-1479892217

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО