Чевли што растат со вашата нога!

Не се палете пред време-наменето е за земјите од третиот свет каде што сиромаштијата наметнува едно детенце да ги надрасне чевлите или да носи мал број, во најлош случај да оди босо.

shoes-2

Како функционира? Самата чевличка ( во сандалеста форма ) има нитни и каиши кои се адаптираат и растегнуваат-една чевличка може да порасне до 5 броја во величина!

Погледнете го видеото.

https://youtu.be/n8VAOGTjXxo

 

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО