15 слики кои совршено го илустрираат лудиот свет во кој живееме

Владимир Казак, уметник од Русија, смета дека првата задача на уметноста е оставање на силен впечаток врз луѓето. Казак тврди дека неговите дела се сатирични, го опишуваат обичниот живот со малку комика. А овие 15 слики совршено го илустрираат лудиот свет во кој живееме.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО