Conquering Lion

Conquering Lion

Тетовчаните Conqering Lion се најдобрите презентери на македонската реге-даб музика во Европа и светот. Тие буквано и ги владеат балканските реге стејџови и фестивали. Не ги владеат со сила, ами со речта што ја пеат во своите песни, а посебно пораката што ја носат за братство помеѓу луѓето и љубов.

12496199_10154008772038755_1908818052432649534_o 12615302_10154008772023755_6430801308306529801_o 12622206_10154008772843755_1228168346567044375_o 12633660_10154008772633755_606399746693645119_o

 

 

Морате да го разгорите во вас огнот на праведноста и да не дозволите да бидете сомелени од Вавилонскиот систем, кој не оттргнува од природното и нормалното. Мир браќа по идеа, визија и дела. Една Љубов.

 

 

 

Категории
ТекнувалоШуш - Буш

ПОВРЗАНО