DIY Тапа Муабет идеја

Имате проблем со алкохолот, ама пиете само сортни вина, и емотивно се врзувате со секоја тапа.

Сега има начин да ви останат сеќавањата на прекрасните моменти кои можеби и не ги памтите-како? Лесно, искористете ги тапите од вината за да создадете дел од мебелот или ентериерот. Вашата жена ќе ви биде благодарна и ќе ја охрабри вашата пасија-наместо да ве прекорува.

Со среќа цироза!

Држач за вино

1

Ѕидна заштита за пикадо маестре

pikado

Ѕиден потсетник-Пинап

pin itПодметач за вруќи лончиња

 

 

 

podmetach

Пијано Столче

stolica

Водоотпорен Тепих

tepih

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО