Drim Tim & Sarita – џез верзија на Македонско девојче растура

На интернет пронајдовме интересна обработка на песната Македонско девојче во џез изведба. Се работи за бендот Drim Tim и пејачката Sarita, која на својот статус објави:
“Имав чест да го реализирам овој прекрасен џез видео проект со најдобриот македонски бенд Дрим Тим
Би сакала да се им се заблагодарам на продуцентите на спотот
Рони Rony Vogel Dejan Gjosev Dragan Stojanovic & Aneta Razmovska.
Фустанот е направен од страна на Олгица Ѓоргиева. Посебна благодарност до директорот за идејата и реализацијата, Лидија Мојсо.“

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО