Масажа со хепи енд (пренк)

Масажа со хепи енд (пренк)

Понекогаш луѓето кои се многу напнати идат на масажа малку да се релаксираат. Повеќете од мажите знаат што значи хепи енд масажа и на еден лик за малце ќе му се десеше тоа ако не го наместеше другар му. Јак пренк со масажа и одмазда за другарот. Глејте го видеото до крај!

Категории
ТекнувалоТралалајки

ПОВРЗАНО

 • Ракија тест за Ракија фест

  После стресната конференција по повод првиот Ракија Фест, решивме да ги тестираме музичарите дали ќе успеат да погодат што пијат со краток ракија тест.    ...
 • 5 мистериозни изгубени градови

  Атлантида е можеби најпознатиот изгубен град, но далеку од тоа дека е единствен. Во многу други изгубени градови се крие уште поголемо богатство, знаење и одговори на многу мистерии....
 • Како звучи Фреди Меркјури без музичка позадина?

  Фреди Меркјури почина пред 25 години, но неговите песни, неговиот стил, и магичната енергија и страст продолжуваат да ги освојуваат срцата на луѓето ширум светот. Тој стана рок икона...
 • Рап АНАЛиза : Почетокот ….

  Почетокот… На Почетокот – Умот ги создаде Хард Корот и Комерцијалата.. Хард Корот беше безличен и празен; и имаше темнина над бездната, Бунтовничкиот Дух лебдеше врз идеата…. Мислата  кажа...