Сашко Коцев и синхронизацијата

Сашко Коцев и синхронизацијата

Сашко Коцев е човекот што сите го знаеме кај нас од деца па до стари. Муабетот е дека Сашко е актер комичар сопруг (пеач по потреба) ментор водител и све у едно. За све го бива. Ние решивме да ве вратиме малку назад низ времето и да ве потсетиме на еден јак настан кај што Сашко има одличен настап на Стенд ап шоу. Уствари збори за тоа како би изгледале синхронизациите на македонски. Хаос. Клипче што ако не сте го глеале морате да го видите!

https://youtu.be/YqsJLiMxgDI

Категории
ТекнувалоТралалајки

ПОВРЗАНО

 • Ракија тест за Ракија фест

  После стресната конференција по повод првиот Ракија Фест, решивме да ги тестираме музичарите дали ќе успеат да погодат што пијат со краток ракија тест.    ...
 • 5 мистериозни изгубени градови

  Атлантида е можеби најпознатиот изгубен град, но далеку од тоа дека е единствен. Во многу други изгубени градови се крие уште поголемо богатство, знаење и одговори на многу мистерии....
 • Како звучи Фреди Меркјури без музичка позадина?

  Фреди Меркјури почина пред 25 години, но неговите песни, неговиот стил, и магичната енергија и страст продолжуваат да ги освојуваат срцата на луѓето ширум светот. Тој стана рок икона...
 • Рап АНАЛиза : Почетокот ….

  Почетокот… На Почетокот – Умот ги создаде Хард Корот и Комерцијалата.. Хард Корот беше безличен и празен; и имаше темнина над бездната, Бунтовничкиот Дух лебдеше врз идеата…. Мислата  кажа...