СКРЕЧ НИТУ НА ВИНИЛ НИ НА ПЛАСТИКА! (VIDEO)

Неможе да ме убедат дека на планетава има човек кој при својот прв контакт со грамафон не (посакал) направил обид за скреч, не постои таков! Но, не сите имале можност да имаат Technics sl-1200 mk2, па во следните две видеа ќе видите како тоа се прави скреч (обавезно да се проба дома-тебе ќе ти биде ултра интересно, а сите останати ќе умрат од замарање/досада) без да се користи грамафон. Онаа немал ѓаволот работа па…епа тој стил.

Scrubboard-Касетен скречер!

Чудото од СССР (Архивска снимка од 1991) наречено Mr.Tape-скречува на ленташ!

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО