Вагинално озвучување?

Живееме во ерата на чудата, во времето во кое можеме да купуме и озвучување за вагината!

Зошто би го направите ова? За бебето кое го очекувате, се разбира.

Така тврдат фаците од шпанската гинеколошка клиника кои создадоа вагинално озвучување наречено: Babypod.
Овој уред е едноставен за користење, треба само да го вметнете како тампон и да пуштате музика преку вашиот смартфон
Песните се пуштаат на 54 децибели, односно звукот еквивалентен на тивок разговор.

que-es-babypod

Но зошто би го направиле сето тоа?

Според производителот музиката ќе го охрабри развојот на бебето и ќе ја стимулира “вокализацијата на бебињата пред раѓањето.”

Цената на овој уред е само 100 долари.

Какво време да се биде жив!

Категории
Текнувало

ПОВРЗАНО