ДОКУМЕНТАРЕЦОТ ЗА GANGSTARR : MASS APPEAL

Краток документарец за една од највлијателните групи во NY-GangStarr, а Гуру е од Бостон, Примо од Тексас. За создавањето на Гангстар звукот, за Гуру, приказните од тоа време, со муабети од Jadakiss, Big Shug, Lil’Dap (11:11 запазете го крекот!) и останатите соработници…мора да се погледа.

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО