Како ќе изгледа нашата генерација кога ќе остари?

Шпекулации, шпекулации, но, ајде да се запрашаме како би изгледала нашата генерација кога ќе остари, во далечната или не толку далечната иднина. Преку овие неколку комични слики, можеби ќе успееме да си замислиме некоја интересна варијанта на фамозната иднина.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО