Колку често дува Снуп Дог?

Практично целиот свет знае дека Снуп Дог сака да пуши трева. Но, сте се запрашале колку често на ден дува? Во ова видео ќе го дознаете одговорот. Се разбира, сите прашања се поврзани со канабисот.
Првото прашање го открива одговорот колку долго Снуп може да издржи без да пуши,а како што се испоставува, тој еднаш помина вкупно 164 дена без дување.
Потоа Снуп зборува за неговите мисли за оданочување на канабисот. Според Doggfather, Снуп е за оданочување, ако тоа значи легализација на тревата.

Конечно, го дава одговорот на прашањето колку често дува на ден. Тој го пали гането 81 пат на ден.
Ако Снуп навистина пуши толку многу трева на ден, тогаш тоа е прилично цврст доказ дека канабисот е навистина безбеден.
Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО