Миленичиња – домаќинчиња

Доколку сте љубители на миленици и освен тоа што ги галите, чувате и мазите тие и тоа како можат да ви се најдат по дома.

Можат да видат кога ќе биде готов вашиот ручек, исто така може да замијат некој запечени тенџериња, чаши и сл.

Во следниве слики ќе видите како можете да ги воспитате вашите миленичиња и да ги приспособите да ви помогнат во кујната.

Прасе печи сечи

Y1F7XmExQsCmFHF2RqFo_k6

Мачка торта

lqoLKXTnT2qJRWI0P9it_k10

Садомијачката

VEdfa6j8S3GStN752vPk_k3

Еже дадилка

NljKGLRRAKu91KtJhq7N_k5

Куче кобасица

HLTr1i06R7zBo6c3xXRQ_mUDx84E

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО