Мобилен што живот значи!

Нокиа Лумиа му го има спасено животот на полицаецот од Бразил.

naslovna bullet

Во Сао Паоло извесен полицаец во цивилка бил да ги посети своите родители-случајно налетал на грабеж (колку што е можно случајно да налеташ награбеж во Бразилско гето) и интервенирал-неноружен. Заработува куршум од ограбувачите-за среќа неговата верна мобилка го има задржано куршумот во себе-пострадувајќи за својот сопственик. Фактот што му пукале во гз и мобилниот му бил во задниот џеб не е ни битен-фала ти Нокио…ангелите нека ги полнат твоите батерии на небото и вечно импулси да имаш. Амин.

nebesko

Категории
RelaxШуш - Буш

ПОВРЗАНО