Научно невозможни, но реални места?

Во видеото ви пренесуваме собрани 10 чудни места на Земјата за кои научниците немаат баш соодветно објаснување, научно се невозможни но сепак се реални?

Повеќе за непрестајните бури, чудните светла и подводните мистерии научете во видеото подолу:

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО