Најскандалозните масонски тајни

Масоните се една од најпознатите тајни и контроверзни верски групи во светот. Масоните постојат со векови. Овие скандалозни масонски тајни не можат да се прифатат како факти, бидејќи не се знае со сигурност дали се вистинити. Сепак, доколку има некоја вистина во нив, ете, сега ја откривме нивната тајна.

1.Тие нема да сведочат искрено едни против други

2. Имаат тајно ракување

3. Имаат неколку тајни лозинки

4. Нивните ритуали вклучуваат јамка

5. Опседнати се со сонцето

6. Масоните ги исклучуваат атеистите

7. Работат за контрола на политиката и финансиите во различни земји

8. Нивниот симбол се наоѓа на доларот

9. Андерс Брејвик беше Масон

10. Масоните ја одиграа клучната улога во истражувањето на вселената

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО